Coşul meu

Termeni si conditii privind utilizarea site-ului www.sarahpop.ro

1. Site-ul de comert electronic sarahpop.ro este proprietatea S.C. Sapient S.R.L. Accesarea si utilizarea acestui site trebuie sa respecte conditiile si termenii descrisi mai jos. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu prevederile de mai jos. In acest sens recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si conditii.
2. S.C. Sapient S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare prealabila.
3. Informatiile prezentate pe acest site nu au valoare de oferta angajanta pana in momentul in care dumneavoastra nu ati lansat o comanda prin una dintre modalitatile prezentate pe acest site, la rubrica "Cum cumpar?"
4. Site-ul sarahpop.ro, prin intregul sau continut: imagini, texte, logouri, elemente de grafica web, script-uri, programe si alte date, apartine S.C. Sapient S.R.L. si include informatie protejata de legea copyright-ului. Referintele la materiale, echipamente si informatie privata apartinand altor companii pot fi utilizate doar cu aprobarea expresa a tuturor partilor implicate.
5. S.C. Sapient S.R.L. administreaza acest site cu rol principal in comert electronic, dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a le utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al S.C. Sapient S.R.L. sau a partenerilor, sunt strict interzise.
6. Informatia inclusa in acest site poate contine inadvertente tehnice sau erori de scriere. S.C. Sapient S.R.L. si partenerii sai va asigura ca in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date se vor lua toate masurile necesare pentru a va informa si, in cazul in care doriti, aveti posibilitatea de a anula comanda.


Datele de identificare si de contact ale S.C. Sapient S.R.L. sunt urmatoarele:
S.C. SAPIENT S.R.L.
Nr. Inregistrare Registrul Comertului Bihor: J05/632/1998
Cod Unic de Inregistrare: RO 10806283
Cont bancar RO32 RZBR 0000 0600 0681 3388
Raiffeisen Bank Oradea
Telefon: 0259 433741
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Conditii legate de comercializarea produselor
Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra ("Cumparatorul") a prezentelor Conditii.


1.Pretul
Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD). Pretul produselor achizitionate este cel specificat in rubrica "Cos Produse-Total comanda". In pretul produselor nu intra costurile expeditiei si tariful perceput de casa de expeditie. Comanda minima este de 100 RON. S.C. Sapient S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile care sunt sub aceasta valoare.


2. Vanzarea produselor
In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si S.C. Sapient S.R.L. se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.


3. Termene de livrare
Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa. In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online sarahpop.ro este de 1-2 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. Produsele sunt livrate prin curier rapid, de obicei in a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare. In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp,in maxim 24 de ore de la primirea pachetului, pentru remedierea problemei.


4. Taxe transport
In cazul comenzilor cu o valoare minima de 500 RON, S.C. Sapient S.R.L. va suporta cheltuielile de transport. In celelalte cazuri, Cumparatorul va suporta cheltuielile pentru transport. Acestea se pot factura separat de catre casa de expeditie sau pot fi incluse in factura pentru produsul comandat. In cazul comenzilor cu o valoare sub 500 RON, costul transportului este de 15,00 RON (TVA inclus) – pentru primul kg, la care se adauga 1,5 RON (TVA inclus) pentru fiecare kg suplimentar. Livrarea comenzilor se face prin serviciul de curierat rapid Chronos sau prin curierii proprii. Produsele comandate se livreaza in toate orasele retelei de livrare asigurata de catre Chronos. Pentru orasele sau comunele care nu fac parte din reteaua Chronos, taxa pentru km suplimentari este suportata integral de catre cumparator. Produsele se livreaza in ambalajul original, sigilat, al producatorului, impreuna cu factura si certificatul de garantie unde e cazul. Pretul produselor nu include servicii de instalare.


5. Garantie
Conform legii, in momentul vanzarii produsele vor fi insotite de certificatul de garantie pus la dispozitie de catre furnizorii magazinului online sarahpop.ro. Garantia pentru defectiuni de manopera si piese componente va fi in conformitate cu certificatul de garantie aferent produsului.


6. Returnarea produselor
In conformitate cu OUG 130/2000 cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul S.C. Sapient S.R.L., pe cheltuiala exclusiva a cumparatorului. Rambursarea pretului catre dumneavoastra nu se va face inaintea de primirea produsului si confirmarea emisa de S.C. Sapient S.R.L. ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra. Efectuarea platii la momentul livrarii sau ulterior echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare ne mai putand fi exercitat dupa aceasta data. S.C. Sapient S.R.L. isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterlala este efectuata doar in scopul prejudicierii S.C. Sapient S.R.L.


7. Date personale
Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de S.C. Sapient S.R.L. decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru. S.C. Sapient S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 18923. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs. personale, in conditiile legii 667/2001.


8. Limitele responsabilitatii
S.C. Sapient S.R.L nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauza de forta majora.


9. Jurisdictie
Toate vanzarile societatii sunt considerate ca avand loc la sediul societatii, Oradea, Calea Clujului nr. 144-148, care constituie si locul unde obligatia a luat nastere sau aceea a locului platii. Orice litigiu aparut se va rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul, acesta se va solution de instantele judecatoresti competente.


10. Transferul dreptului de proprietate
Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.sarahpop.ro se transfera la momentul primirii confirmarii de la S.C. Sapient S.R.L. ca s-a incasat pretul integral pentru produsele comandate, respectiv la momentul platii la livrare, in cazul vanzarii la distanta cu plata la livrare.


11. Legislatia aplicata
Legislatia aplicata cuprinde prevederi din: Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta guvernului nr.130/2000, republicata in MO. nr. 177/07.03.2008, modificata prin OG 174/2008, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 677/2001 privind protectia datelor personale si libera circulatie a acestora, modificata si completata, Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Abonare NewsLetter

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook